Op 16 september 2023 gaat het dak eraf tijdens een spectaculair evenement boordevol geweldige bands en adembenemende optredens. We nodigen je uit om samen met ons te genieten van een onvergetelijke dag vol muziek en gezelligheid. Bingelpop 2023 wordt een feest waar je bij wilt zijn!

Dit jaar hebben we een line-up samengesteld die je versteld zal doen staan. Van legendarische acts tot opkomend talent, we hebben voor ieder wat wils. Bereid je voor op een muzikale reis vol energieke klanken en opzwepende melodieën. We hebben ervoor gezorgd dat de beste bands van dit moment het podium betreden, klaar om jouw hart te veroveren.

Maak je klaar om mee te zingen en te dansen op de beats van bekende artiesten die hun grootste hits ten gehore zullen brengen. Laat je meevoeren door de muziek van rocklegendes, geniet van de unieke klanken van alternatieve bands en laat je verrassen door de vernieuwende geluiden van opkomende acts. Bingelpop 2023 belooft een waar spektakel te worden!

En het draait niet alleen om de muziek. Op ons festivalterrein kun je genieten van een bruisende sfeer vol gezelligheid. Neem een kijkje bij de verschillende kraampjes en ontdek culinaire hoogstandjes en verrassende lekkernijen. Doe mee aan de verschillende activiteiten en ontspan in een ontmoetingsplaats waar muziekliefhebbers van alle leeftijden samenkomen. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 16 september 2023 voor een dag vol geweldige muziek en onvergetelijke momenten. Haal je dansschoenen uit de kast, zet je zorgen opzij en laat je onderdompelen in de magie van Bingelpop. Dit wordt een evenement dat je niet wilt missen!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Bingelpop 2023 door regelmatig onze website te bezoeken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste updates.

Bingelpop gaat van start op zaterdag 16 september om 18.00 uur in het ontmoetingscentrum Bingelrade  (Dorpsstraat 145 Bingelrade).

Mis het niet! Bingelpop 2023: het muziekevenement van het jaar!