We kunnen eindelijk het geheim onthullen dat we al een tijdje bewaard hebben! De spanning is ondraaglijk geweest, maar we zijn verheugd om aan te kondigen dat de mysterieuze act voor Bingelpop 2023 niemand minder is dan Murphy’s Law!

Met hun frisse en sprankelende Ierse folkklanken heeft Murphy’s Law de muziekscene stormenderhand veroverd sinds hun vorming in 2023. Deze getalenteerde band is een opwindende nieuwkomer in de muziekwereld en staat bekend om hun aanstekelijke deuntjes en krachtige melodieën.

Het is tijd om je dansschoenen uit de kast te halen, want Murphy’s Law zal het podium van Bingelpop betreden met een onvergetelijk optreden dat je niet wilt missen. Bereid je voor op een avond vol opwinding, Ierse charme en ongeëvenaarde muzikaliteit.

Bingelpop 2023 belooft een spectaculaire belevenis te worden, en met Murphy’s Law op het programma, is de anticipatie nog groter geworden. Zorg ervoor dat je erbij bent om deze veelbelovende nieuwe band te zien schitteren op het podium van Bingelpop!

Even een kleine mededeling met betrekking tot de entree. Deze kan contant of met pin betaald worden. Uiteraard, diegenen die eerst vooruit betaald hebben via de website, kunnen gewoon hun ticket laten scannen bij de entree. Consumptiebonnen kunnen tevens gescand en contant betaald worden. De prijs voor één consumptie is €1,90, welke een formidabele vooroorlogse prijs is.

Mis dit magische optreden niet! Koop snel je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke avond op Bingelpop 2023 met Murphy’s Law!